Cine suntem?

Orlando Alexandrescu

Manager

CleanWork Services este o companie înființată în anul 2013, cu un personal tânăr și dinamic, media de vârstă nedepășind 30 de ani.

Clean Work Services se străduiește să vă ofere cel mai bun echilibru între calitate, preț și durata de execuție. Facem acest lucru cu ajutorul unui personal bine instruit, discret și profesionist, cu ajutorul soluțiilor profesionale de curățenie, totul dublat de aparatura de curățenie de cel mai înalt nivel. Pentru ca dumneavoastra sa nu aveți nicio grijă, lucrăm sub acoperirea unei asigurări de răspundere civila pentru terți, în valoare de 15.000 de euro.

Rezultatele și peste 1000 de clienți multumiți ne-au dus in topul celor mai bune firme de profil de pe piața românească. (am aparut și în presă, mai precis în numărul din 12 Aprilie 2013 al revistei Business Magazin. )

Misiune, viziune și obiective

Profesionalism
Prețuri mici
Garanție

Dorim sa fim una din cele mai bune firme de curățenie cu care ați colaborat vreodata.
Ne străduim să ne îmbunătățim continuu, să învățăm ceva nou de la fiecare curățenie la care participăm, să găsim soluții la problemele dumneavoastră legate de curățenie, toate acestea spre multumirea dumneavoastră.

Vrei o curățenie?

Programator curățenie

Angajații noștri

Scroll to Top