curatenie la domiciliuV-ati săturat de făcut curăţenie şi ati dori să va petreceti dimineaţa de sambata într-un fel mult mai plăcut? Vreti să plecati de acasă la serviciu şi când va întoarceti totul să strălucească de curăţenie? Vreti să le faceti celor dragi un cadou frumos şi nu ştiti ce sa le luati? Nu ajungeti niciodată să curataţi acel colţ pe care nu ajungeti niciodată să-l curataţi? Nu aveti echipamente profesionale de curăţenie şi preferati să mergeti în vacanţă decât să dati o grămadă de bani pe un aspirator „deştept”?

Dacă răspunsurile la toate aceste întrebări au fost DA, atunci DA, ati venit unde trebuie. Noi luăm murdăria cu mâna, pentru ca dumneavoastra să stati cu mâinile în sân. Punem la bătaie echipe de profesionişti, echipamente profesionale şi timpul nostru, pentru ca dumneavoastra să aveti timp liber!

Avem întotdeauna cele mai bune preţuri şi promoţii de pe piaţă, pentru că vrem să vă curăţăm casa, nu şi buzunarele! Încearcă-ne şi vom avea grijă să fiţi atât de mulţumiţi încât să ne recomandaţi şi altora.

Nu ezita si contacteaza-ne pentru o curatenie la domiciliu cu CleanWork!

Servicii de curatenie la domiciliu

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dumnevoastra de curatenie, am impartit serviciile de curatenie la domiciliu in doua pachete de curatenie: pachetul de Curatenie de Intretinere, care contine servicii de curatenie de baza, efectuate periodic, si pachetul de Curatenie Generala, care contine servicii de curatenie mai avansate, efectuate mai rar. Este de mentionat ca nu efectuam curatenie de intretinere fara sa fi efectuat mai inainte o Curatenie generala.

Scopul operatiunilor de Curatenie de Intretinere este metinerea curateniei in locuinta, pentru a va lua grija curateniei de pe cap, iar dumneavoastra sa aveti timp liber si linistea ca va intoarceti mereu intr-o casa curata, sanatoasa si proaspata.

Cateva operatiuni din pachetul de Curatenie de Intretinere sunt urmatoarele:

 • Indepartarea prafului din apartament;
 • Aspirarea podelelor si a covoarelor;
 • Spalarea pardoselilor;
 • Curatarea si dezinfectarea obiectelor sanitare;

 

Pentru lista completa a operatiunilor de curatenie de intretinere, precum si pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina serviciilor de Curatenie de intretinere la domiciliu.

La toate aceste operatiuni se pot adauga servicii de curatenie la cerere, care se taxeaza aditional, precum si servicii aflate in alte pachete de curatenie, pe care le putem negocia. Urmarim astfel sa fim flexibili si sa acoperim perfect necesarul dvs. de curatenie in apartament, casa sau vila.

Curatenia generala reprezinta o curatenie de amploare care se efectueaza in locuinta dumneavoastra. Niciun detaliu nu este neglijat si niciun coltisor nu ramane neacoperit. La finalul curateniei efectuate de noi, casa dumneavoastra va arata sclipitor de curata si de reimprospatata!

Curatenia generala include operatiunile de baza efectuate in cadrul curateniei de intretinere, la care adauga operatiuni mai dificile si mai in detaliu de curatenie, cum ar fi:

 • Spalarea geamurilor si curatarea tocariei si a feroneriei;
 • Spalarea faiantei din baie si din bucatarie;
 • Indepartarea prafului din spatele mobilierului;
 • Curatarea prafului de pe obiectele depozitate in mobilier;
 • Curatarea prizelor, a interupatoarelor, a corpurilor de iluminat;

 

Pentru lista completa a operatiunilor de curatenie generala, precum si pentru a afla mai multe detalii, va rugam sa accesati pagina serviciilor de Curatenie Generala la domiciliu.

Atat in cadrul operatiunilor de curatenie de intretinere, cat si in cadrul operatiunilor de curatenie generala va putem oferi urmatoarele servicii de curatenie la cerere:

 • degresarea si spalarea aragazului (interior-exterior), a cuptorului cu microunde si a hotei;
 • spalarea frigiderului la interior;
 • spalarea covoarelor si a mochetelor;
 • spalarea mobilierului tapitat cu material textil;