Servicii profesionale de curatenie în Bucuresti

Personalul nostru are ani de experienta in spate in domeniul curatenei si menajului. Cautam sa va oferim cea mai buna oferta de pe piata, atat din punct de vedere al personalului, cat si al echipamentelor de curatenie si al pretului. Cu alte cuvinte, ne straduim sa va oferim cea mai buna balanta intre rapiditate, calitate si pret. Personalul nostru este muncitor si de incredere, iar echipamentele noastre sunt profesionale si la standarde europene. Apelati la noi si va veti convinge!

Cea mai bogata paleta de servicii de curatenie profesionala din Bucuresti

Nu ne limitam doar la a aspira si a sterge praful. Va facem covoarele ca noi, va curatam canapelele si scoatem pete dificile de pe (aproape) orice material!
Pentru o lista completa a serviciilor pe care vi le oferim, va rugam sa dati click aici.

Preturi mici, mici, mici

Dorim sa ne remarcati doar prin rezultatele muncii noastre, nu prin ceea ce simtiti in portofel. Ca sa va convingeti, consultati politica noastra de preturi.

Garantie de 48 de ore

Sunteti nemultumit de un aspect al muncii noastre? Daca se intampla acest lucru, echipele noastre de curatenie se pot deplasa inapoi la locul curateniei pentru a rezolva orice problema, in termen de maxim 48 de ore de la semnalarea ei. Pentru ca dumneavoastra sa fiti un client multumit si linistit!

 

1

Siguranta

Personalul nostru este de incredere, fiecare angajat avand un cazier imaculat. Periodic, acesta este verificat din punct de vedere al sanatatii. In plus, pentru a putea fi pe de-a-ntregul linistiti, am semnat o polita de asigurare de raspundere civila.

2

Discretie

Va respectam dreptul la intimitate prin agrearea formala (in scris si contractual) a unor zone in care angajatii nostri nu au voie sa patrunda. Daca nu este specificat altfel, nu vom deschide usi, sertare, dulapuri si cabinete. Totodata, personalul nostru a semnat un contract de confidentialitate, cu clauze stricte.

3

Garantie 48h

Daca sunteti nemultumit de anumite aspecte ale muncii noastre, ne vom deplasa la dumneavoastra in termen de maxim 48 de ore de la semnalare, fara niciun cost suplimentar din partea dumneavoastra. In plus, va recompensam pentru orice observatie facuta, pentru ca aceasta este folosita apoi pentru a ne imbogati experienta si a ne perfectiona.

4

Echipamente performante

Echipamentele profesionale de curatenie din gama Karcher pe care le folosim va garanteaza rapiditatea si calitatea serviciilor oferite. In plus, personalul e instruit periodic la sediul firmei asupra celor mai bune tehnici, pentru a ne putea imbunatati continuu serviciile.

5

Preocuparea pentru detaliu

Stergem de praf acolo unde nicio alta firma de curatenie sau o menajera personala nu a mai sters inainte. Pentru ca stim ca fiecare detaliu conteaza si vrem ca dumneavoastra sa stati fara grija ca ati cheltuit niste bani si nu e totul perfect.

6

Lucram cu contract

Atunci cand lucrati cu un contract, sunteti aparat(a) de eventualele probleme care pot aparea in lipsa lui. Toate operatiunile noastre sunt desfasurate cu contract, fisa de operatiuni dorite, procese verbale, facturi si chitante. Suna foarte birocratic, dar credeti-ne, e mai bine asa!

7

Sanatosi si prietenosi cu mediul inconjurator

Solutiile noastre de curatenie, precum si echipamentele folosite, sunt prietenoase cu mediul inconjurator si nu provoaca alergii.

8

Preturi accesibile

Politica noastra de preturi este croita strict dupa nevoile tale de curatenie. De aceea, fiecare client primeste o oferta personalizata. Dorim sa devii un client fidel, de lunga durata al firmei noastre si de aceea iti oferim posiblitatea de a opta pentru abonamente de curatenie. In plus, periodic iti oferim promotii si concursuri cu premii, care iti aduc avantaje palpabile!

9

Ne recomanzi si castigi

Stim ca pe piata de curatenie cel mai mult conteaza recomandarile, asa ca iti oferim reduceri, premii sau surprize placute daca ne recomanzi prietenilor, colegilor si cunoscutilor.

10

Timp pentru tine

Am pastrat ultimul si cel mai important motiv la urma. Stim ca ritmul alert al vietii moderne nu va mai permite sa aveti intotdeauna timp pentru dumneavoastra. De ce sa iti petreci ore in sir curatand, aplecati, catarati, ghemuiti si obositi, cand puteti face ceea ce va place? O iesire la film, un salt cu parapanta, un concert sau o excursie cu motocicleta sunt cu siguranta alternative mai bune la orele petrecute cu curatenia!